به گزارش «اخبار خودرو»، یکی از دلایل ناکامی وزیر قبلی صمت، مدیران و معاونان این وزارتخانه بودند که از دوره دولت یازدهم بر سر کار مانده بودند. در واقع شریعتمداری وارث وزارتخانهای شد که مدیران آن همان مدیران و معاونان وزارتخانه دوره نعمتزاده بودند؛ مدیرانی اصولا پا به سن گذاشته و محافظهکار که بیشتر سعی در کنترل اوضاع داشتند تا انجام جراحیهای ریشهای در صنعت و تجارت کشور.
همین مدیران، پاشنه آشیل وزیر قبلی صمت شدند تا نهایتا بعد از یکسال و دو ماه، وزیر صمت دولت استعفا دهد. حال اما با روی کارآمدن وزیر جدید صمت امیدها برای تغییر رویکردها در این وزارتخانه قوت گرفته زیرا بر اساس مصوبه مجلس، ادامه فعالیت مدیران بازنشسته در این وزارتخانه ناممکن است. بدین ترتیب بیشتر مدیران و معاونان این وزارتخانه مجبور به ترک پستهای خود خواهند شد. این فرصتی برای جوانگرایی و استفاده از نیروهایی با انرژی بیشتر و افکار بهروزتر در این وزارتخانه است. امید میرود وزیر جدید با انتخاب چنین نیروهایی بهعنوان معاونان و مدیران کل وزارتخانه باعث ایجاد تغییرات ساختاری و استفاده از تفکر سیستمی در این نهاد شود.
در این میان وضعیت صنعت خودرو کشور نیز از این وضعیت نابسامان تا حدودی خارج شده و حداقل خودتحریمیها از دوش صنعت خودرو کشور برداشته خواهد شد، قطعا در صورت انتخاب مدیران عملگرا در این وزارتخانه تا حدودی مشکلات صنعت و در نتیجه بازار خودرو برطرف خواهد شد.
کد خبر: 222105
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵
- خبرنگار: کامران طالبی فرد
- چاپ

همین مدیران، پاشنه آشیل وزیر قبلی صمت شدند تا نهایتا بعد از یکسال و دو ماه، وزیر صمت دولت استعفا دهد. حال اما با روی کارآمدن وزیر جدید صمت امیدها برای تغییر رویکردها در این وزارتخانه قوت گرفته زیرا بر اساس مصوبه مجلس، ادامه فعالیت مدیران بازنشسته در این وزارتخانه ناممکن است.